Westerveld kiest voor uitbesteden van uitzendingen en DVD opnamen

 

Begin december is met de ondertekening van de overeenkomst tussen Begraafplaats & Crematorium Westerveld en New Media Systems een unieke samenwerking overeengekomen. In twee aula’s van het crematorium, dat onderdeel is van 'de Facultatieve Groep', wordt een innovatief automatisch video regie systeem geïnstalleerd. Met dit systeem worden met ‘één druk op de knop’ met behulp van slimme software en verschillende hoogwaardige camera’s automatisch opnames en uitzendingen verzorgd.

Nabestaanden kunnen de beelden tijdens en direct na de plechtigheid gratis bekijken via www.liveuitzendingen.nl. Daar kunnen zij de dienst in alle rust terugkijken op ieder moment dat zij dat wensen. Overtuigd van de kwaliteit kunnen de nabestaanden de opname via internet bestellen en met iDEAL betalen. Vanaf dat moment begint de Full Service dienstverlening van New Media Systems. De bestelde dvd’s en Blu-ray’s, worden in Eindhoven samengesteld, op kwaliteit gecontroleerd, verpakt in mooie hoezen en aan de nabestaanden opgestuurd.

Vragen hierover worden door New Media Systems behandeld. “Wij zijn voortdurend bezig om onze dienstverlening uit te breiden en nog verder te verbeteren”, zegt René Jansen, directeur van Facultatieve Divisie Crematoria & Begraafplaatsen, waarvan Westerveld onderdeel is. “Met het aanbieden van hoogwaardige beelden van de plechtigheid via het internet die nabestaanden na afloop kunnen bekijken en bestellen zijn wij er van overtuigd dat wij nabestaanden een dienst aanbieden die volledig aansluit op de wensen van nabestaanden.”

“Een unieke dienstverlening die bij steeds meer uitvaartcentra en crematoria wordt ingezet. Gebleken is dat deze uitbesteding van full-service dienstverlening efficiënter is en de dagelijkse processen binnen het crematorium meer optimaliseert. Daarnaast verhoogt het de nu al kwalitatieve dienstverlening doordat elke nabestaande gratis naar de opname kan kijken zonder verplichtingen, aldus Hans Nijenhof, directeur van New Media Systems.

Contact/Bezoekadres

Bezoekadres:

Grafwerkspecialist / Bloembinderij 't Loo Uitvaartbloemist Heiloo                         Winkelhof: 'T loo 50                                       1851 HT Heiloo

Wij zijn telefonisch bereikbaar op
0252-767274 tot 18.00 uur  of
Mobiel 06-52520607 tot 20.00 uur
(uitgezonderd van zon- en feestdagen)

K.v.K. Amsterdam 33060080
Btw nr: NL0522.18.077.B.01
Rabobank Iban:
NL96RABO0378559354


Copyright © 2024 Grafwerkspecialist