Peusen Uitvaartzorg in Echt opent nieuw streekcrematorium voor Limburg

 

De Limburgse uitvaartverzorger Peusen in Echt houdt op zondag 10 november een opendag in haar nieuwe streekcrematorium aan de Bellekweg 37. Met de ingebruikname van het crematorium kan Peusen Uitvaartzorg crematies gaan verzorgen voor heel Midden- en Zuid Limburg en daarbuiten. Inwoners van Echt-Susteren en omgeving kunnen bovendien een geheel verzorgde crematie regelen bij hen om de hoek. De opendag duurt van 14.00 tot 17.00 uur.

Uitvaartverzorger Peusen besloot vorig jaar de activiteiten uit te breiden met de bouw van een eigen crematorium. Voor de Limburgers is de keuzemogelijk voor een crematorium daarmee groter geworden. ,,We richten ons met deze nieuwe voorziening op een groot gebied in Limburg. Maar het crematorium onderscheidt zich tegelijkertijd door een persoonlijke, kleinschalige opzet volgens de maat van mensen die samen willen rouwen op hun eigen manier. We gaan hier dus geen tien crematies op een dag doen”, legt directeur Igor Peusen uit.

Dankzij huiselijke koffiekamers, rouwkamers in zowel Echt als in Susteren, een sfeervolle aula en nu dus ook met crematorium, denkt Peusen voortaan nog beter invulling te kunnen geven aan individuele behoeften van families die met een sterfgeval te maken hebben. Voor de uitvaartverzorger was het bovendien belangrijk dat bij de nieuwbouw het gevoel van het familiebedrijf, met als middelpunt de karakteristieke villa, bewaard zou blijven en in het karakter van de landelijke omgeving moest passen. ,,Daar hebben we de nieuwbouw van ons crematorium geheel op afgestemd en dat is uitstekend uit de verf gekomen.”

Nu de bouwwerkzaamheden zijn voltooid is Limburg een nieuw, kleinschalig streekcrematorium rijker en direct naast de A2 in Echt voor iedereen goed bereikbaar.”
De opening gaat gepaard met de open dag op zondag 10 november.
Iedereen is vanaf 14.00 uur van harte welkom.

Contact/Bezoekadres

Bezoekadres:

Grafwerkspecialist / Bloembinderij 't Loo Uitvaartbloemist Heiloo                         Winkelhof: 'T loo 50                                       1851 HT Heiloo

Wij zijn telefonisch bereikbaar op
0252-767274 tot 18.00 uur  of
Mobiel 06-52520607 tot 20.00 uur
(uitgezonderd van zon- en feestdagen)

K.v.K. Amsterdam 33060080
Btw nr: NL0522.18.077.B.01
Rabobank Iban:
NL96RABO0378559354


Copyright © 2021 Grafwerkspecialist